About us

Customer service is not a
department, it

MIRESEVINI TEK AUTOLAMI

Para se të kalojmë tek prezantimi, duam t’ju mirëpresim te Auto Lami.

Ne e vlerësojm që keni marrë kohën për të vizituar faqen tonë të internetit. Qëllimi ynë është që t’ju ofrojmë një shërbim të sinqertë, të shpejtë, të saktë dhe sa më të volitshëm. Në faqen tonë të internetit do t’ju ofrojm një shumëllojshmëri të invertarit tonë të veturave të reja dhe të përdorura dhe gjithashtu mundësin të caktoni një takim shërbimi. Padyshim një vetur luksoze dhe e garantuar do të ishte zgjedhja ideale per ju prandaj ne Auto Lami jemi të bindur se do jeni të kënaqur me shërbimet dhe veturat tona.

 — LIRIM LAMI, Pronar i Auto Lami

Vlerat Thelbësore

Pas më shumë se 20 viteve përvojë në tregun e veturave mendojmë se mundemi t’ju ofrojmë njohuritë që ju nevojiten për të marrë një vendim të mençur në zgjedhjen e automjetit që është i përshtatshëm për stilin tuaj të jetës.

  • Garancion në kilometrazhin e veturave.
  • Garancion në dokumentat e veturave.